SORTIDA PQPI MICROINFORMÀTICA PER PALMA

El passat dijous 5 de desembre els alumnes del PQPI de microinformàtica varem fer una sortida per diferents tendes d'informàtica per realitzar una tasca d'investigació.

La recerca d'informació consistia en la següent feina:

"PROJECTE COMPRA ORDINADORS"

1. Compra d'un ordinador portàtil:

En Joan i na Maria necessiten comprar-se un ordinador portàtil per fer les feines de l'escola, conectar-se a internet i tenir els programes bàsics. Volen presentar-li un pressupost coherent als seus pares. Per ajudar-los has de:

a) A les tendes: buscar, apuntar i comparar diferents ofertes de portàtils segons les seves característiques.

b) A classe: entre totes les ofertes aconseguides, escull una (tenir en compte la qualitat/preu) i fes un pressupost en Word amb característiques i preu final

2. Compra d'un ordinador clònic:

En Miquel necessita un ordinador també per fer les feines de l'escola i conectar-se a internet (igual que en Joan i na Maria), però com és "un manitas" prefereix comprar els components per separat i muntar-se'l ell. Vol presentar un pressupost coherent als seus pares. Per ajudar-lo has de:

a) A les tendes: fer un llistat de tots els components necessaris i preus, apuntant les característiques (almenys dos opcions de cada component)

b) A classe: entre les ofertes aconseguides, escull una i fes un pressupost en Excel amb els components (i característiques) i preu final.


Per tal de realitzar la nostra feina varem visitar MediaMarkt, Carrefour, Worten i PcCoste (una tenda d'informàtica on es varem donar un pressupost d'un ordinador clònic)




Al final ho varem passar bé cercant informació d'ordinadors portàtils!!!!



                











Ara vos presentam un pressupost que hem realitzat d'un ordinador clònic:


             

Comentarios

Entradas populares de este blog

LA SEGUNDA GUERRA MUNDIAL A TRAVÉS DEL CINE

Videoforum "Intocable"

PQPI JARDINERIA: PROYECTO " MÁQUINAS E INVENTOS"