PROJECTE CUINA SALUDABLE, CUINA DE MERCAT
PROJECTE CUINA SALUDABLE,
CUINA DE MERCAT
El PQPI d'Auxiliar de Cuina de la FISE va assistir a les activitats proposades per l'Ajuntament de Palma (PalmaEduca), dins del programa d'Activitats Educatives 2013-2014. Marga, la tècnica responsable, ens va fer els tallers del projecte que consta de tres sessions.
La primera sessió la vàrem realitzar dia 18 de març al Mercat de l'Olivar. En aquest taller vàrem aprendre com a d'ésser la nostra alimentació, la importància de consumir aliments frescs i de temporada i a dissenyar un menú saludable. Desprès passejàrem pel mercat de l'Olivar per conèixer la seva organització i veure d'aprop els productes que hi podem trobar.
A la segona sessió vàrem treballar l'higiene i la manipulació d'aliments.
La tercera sessió d'aquest projecte de Palma Educa és la visita a Mercapalma que nosaltres relitzàrem a gener.
Moltes gràcies, Marga!!!
PRODUCTE FINAL
Una vegada feta la part d'investigació, on els i les alumnes han recollit molta informació en les nostres sortides i a través d'Internet, realitzaran un power point en parelles. Aquest treball s'exposarà als companys d'altres aules.
Aquí teniu l'índex dels continguts que hem treballat al projecte "Cuina de mercat".
GUIÓ DEL PROJECTE CUINA DE MERCAT
PQPI AUX. DE CUINA CURS 2013.2014
11- El mercat
1.1.Definició.
1.2.Origen.
1.3.Els mercats municipals.
22- Tipus de productes que podem trobar al mercat.
2.1.Què són els productes de temporada?
2.2.Què són els productes frescs?
2.3.Verdures i hortalisses.
2.4.Carn.
2.5.Ous, llegums i pasta.
2.6.Peix i marisc.
33- Alimentació i salut.
3.1.Què és la piràmide d’alimentació?
3.2.Higiene i manipulació d’aliments.
3.3.La cuina ràpida i els seus perills.
3.4.Un menú saludable.
Comentarios
Publicar un comentario